Kako postaviti stikere?

 

Korak 1

Korak 1: Površina na koju se nanosi nalepnica trebalo bi da bude čista, ravna i suva.

 
Korak 2

Korak 2: Postavite nalepnicu na ravnu površinu, najbolje je na sto, tako da je papir na kom je odštampani deo okrenut licem na dole. Pređite rukom ili nekim drugim ravnim i tvrdim predmetom preko nalepnice da uklonite neravnine.

 
Korak 3

Korak 3: Morate čvrsto pritisnuti samolepljivu foliju kako bi se ispravila.

 
Korak 4

Korak 4: Sada polako odlepljujte beli papir od samolepljive transfer folije na kojoj se nalazi motiv nalepnice tj. stikera.

Korak 5

Korak 5: Postavite nalepnicu na željeno mesto na zidu, tako da je motiv do zida, i polako od gornjeg levog ugla dijagonalno pritiskajte nalepnicu lagano ka donjem desnom uglu kako bi izbegli stvaranje vazdušnih mehurića.

Korak 6

Korak 6: Polako pređite ponovo preko cele površine nalepnice da bi se lepo zalepila zadržavajući se na mestima gde se nalazi motiv.

 
Korak 7

Korak 7: Otklonite samolepljivu transfer foliju pomerajući je rukom lagano pod niskim uglom da ne odlepite štampani dekorativni motiv koji treba da ostane zalepljen na površini zida.

 
Korak 8

Korak 8: Proverite da li je nalepnica dobro zalepljena. Pređite prstima preko njenih delova još jednom.

 
Korak 9

Korak 9: Ako je sve urađeno kako treba, stiker je uspešno postavljen i sada možete da uživate u svojoj novoj dekoraciji na zidu.