Naručivanje, plaćanje isporuka robe

Intention d.o.o. je vlasnik projekta online shop-a www.zivilepo.com.
Opštim uslovima korišćenja usluge utvrđuju se uslovi pod kojima Korisnik može izvršiti kupovinu i plaćanje roba i usluga na online shop-u www.zivilepo.com.
Intention d.o.o. zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom odnosno izmenom ponude i/ili pozitivnih zakonskih propisa izvrši promenu ovih uslova, o čemu će Korisnik biti obavešten.

Cene

  • Cene proizvoda i usluga izražene su u dinarima i iskazane su u bruto iznosu.
  • Cene svih proizvoda i usluga su podložne promeni do momenta potvrde kupovine.
  • Troškovi dostave na kućnu adresu putem usluge kurirske službe u iznosu od 340,00 RSD se naplaćuju Korisniku.
  • Troškovi dostave će biti jasno iskazani prilikom poručivanja proizvoda.

 

Način plaćanja

Korisnik naručenu robu i usluge može platiti:

  • Avansno - uplatom na tekući račun
  • Pouzećem pri preuzimanju robe od kurirske službe.

Dostava

Dostava naručenih proizvoda i/ili usluga se vrši dostavom na kućnu adresu Korisnika putem usluge Kurirske službe BEX i moguća je na teritoriji Republike Srbije.
Sa obzirom na radno vreme kurirske službe Korisnik je dužan da neko bude na datoj adresi u vremenskom periodu od 09h do 17h kako bi preuzimanje robe bilo moguće.
Ukoliko iz bilo kog razloga, Korisnik prilikom podnošenja zahteva za narudžbinu unese netačne ili pogrešne podatke, Intention d.o.o. ne snosi odgovornost za slučaj neisporučivanja robe i/ili usluga.
Intention d.o.o. će kontaktirati Korisnika na dostavljeni kontakt broj ili e-mail adresu, proveriti tačnost navedenih podataka i ponoviti postupak isporuke. U slučaju da se ponovi nemogućnost isporuke, kupovina se smatra neuspelom i primeniće se pravila povraćaja uplaćenih sredstava.
Posle izvršene isporuke, nije moguće otkazati kupovinu proizvoda i/ili usluga i stornirati naplaćen iznos.
U slučaju eventualnih promena ili situacija koje onemogućavaju redovan tok isporuke, ili u slučaju da iz tehničkih razloga, razloga više sile i sl. Intention d.o.o. nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu i/ili usluge, Intention d.o.o. će bez odlaganja obavestiti Korisnika o novonastalim promenama, sa naznačenjem novih rokova isporuke ili u slučaju nemogućnosti izvršenja isporuke povraćajem uplaćenih sredstava.

Reklamacije

Korisnik sve reklamacije na izvršenu kupovinu može uputiti na broj korisničkog servisa +381 34 6500311  na e-mail adresu reklamacije@zivilepo.rs Intention d.o.o. će odgovoriti na reklamaciju Korisnika u zakonom predviđenom roku za rešavanje reklamacija.
Intention d.o.o. ne odgovara za reklamacije Korisnika upućene zbog neisporučivanja u slučaju da iz tehničkih razloga, razloga više sile i sl. Intention d.o.o. nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu i/ili usluge što je već opisano u odeljku Dostava.
Prilikom isporuke proizvoda, dužnost Korisnika je da izvrši pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.
Korisnik je u obavezi da dostavljene proizvode preda Intention d.o.o.-u u originalnom trgovačkom pakovanju, kako je roba i dostavljena.

Ograničenja odgovornosti

Intention d.o.o. zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na online shop-u bez obaveze prethodne najave.
U slučaju štete koja može nastati Korisniku i/ili trećim licima usled neautorizovanog korišćenja nečijeg naloga, ili pak u slučaju ostavljanja pogrešnih i/ili netačnih podataka Intention d.o.o. neće snositi nikakvu odgovornost.
Intention d.o.o. nije odgovoran za bilo koju vrstu ili iznos naknade štete koja proizilazi u vezi sa korišćenjem proizvoda kupljenih putem korišćenja usluge shop-a www.zivilepo.com . Ova odredba o ograničenju odgovornosti se odnosi na štetu bilo koje vrste, uključujući direktnu, indirektnu, konsekventnu, slučajnu ili namernu, gubitak podataka, prihoda ili profita i sl. kao i bilo koju štetu nastalu Korisniku i/ili trećim licima.
Intention d.o.o. nije odgovoran ukoliko Korisnik koristi tuđe podatke pa usled toga nije moguće isporučiti robu na traženu adresu.

Zaštita podataka i poverljivost informacija

Intention d.o.o. će, u skladu sa važećim zakonskim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini proizvoda i/ili usluga. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i biće dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Intention d.o.o. neće koristiti navedene podatke o Korisniku u cilju dostave reklamnih obaveštenja svojih i/ili trećih lica, osim u slučaju da je Korisnik dao svoju izričitu saglasnost za isto.


Preuzmite dokumenta

Ugovor o prodaji na daljinu

Izjava o odustanku od ugovora na daljinu